Контролфрик Сентс Ред Перформанси Палци За Xbox One И Xbox Серија X | 2 Среден Пораст, Хибрид
Свеж

Контролфрик Сентс Ред Перформанси Палци За Xbox One И Xbox Серија X | 2 Среден Пораст, Хибрид

DEN 686.40

Достапно.

ИГРА ИНСПИРИРАН ДИЗАЈН-Официјален светци ред дизајн носи ставот на играта на вашиот контролер. ЗАФАТ И ТОЧНОСТ-нелизгачки, ласерски гравиран комерцијален материјал обезбедува исклучителен стисок и удобност. ДИЗАЈН СО СРЕДЕН ПОРАСТ-Додава 8мм висина, што е доволно за дополнителна прецизност, но не премногу за секојдневните гејмери. Левиот стап од 0,8 мм е совршен за преземање контрола над улиците, пустината и небото . Десниот стап од 0,8 мм ви дава дополнителна висина и точност додека пукате со пиштоли. Многу пиштоли . ИГРА ИНСПИРИРАН ДИЗАЈН-Официјален светци ред дизајн носи ставот на играта на вашиот контролер. ЗАФАТ И ТОЧНОСТ-нелизгачки, ласерски гравиран комерцијален материјал обезбедува исклучителен стисок и удобност. ДИЗАЈН СО СРЕДЕН ПОРАСТ-Додава 8мм висина, што е доволно за дополнителна прецизност, но не премногу за секојдневните гејмери. Левиот стап од 0,8 мм е совршен за преземање контрола над улиците, пустината и небото . Десниот стап од 0,8 мм ви дава дополнителна висина и точност додека пукате со пиштоли. Многу пиштоли.

Детали

Избор на клиенти