ДМЦ заробен памук број 958
Свеж

ДМЦ заробен памук број 958

DEN 3.00

Достапно.

1 скин од 6 нишки. 8 метри долга премија DMC нишка. Секоја нишка има сјаен изглед и ќе се спротивстави на бледнее. 1 скин од 6 нишки. 8 метри долга премија DMC нишка. Секоја нишка има сјаен изглед и ќе се спротивстави на бледнее. ДМЦ заробен памук број 958 Seagreen.1 Skein од 6 жици, долга 8 метри долга премија DMC. За вкрстено шиење, но тоа е исклучително прилагодливо и ќе даде одлични резултати на најразлични други техники, вклучително и вез, картички за украсување, шиење на рацете и многу повеќе.

Детали

Избор на клиенти