Впечатоци-со Карон-Тангер-3015- 36-ид Скин со оваа листа
Свеж

Впечатоци-со Карон-Тангер-3015- 36-ид Скин со оваа листа

DEN 2.00

Достапно.

Оваа листа е за 1 скин на впечатоци-танга-3015. Впечатоците се единечни 50% свила анад 50% волна изложена од Италија-обоена во САД. Секоја скиин содржи 36 јарди влакна.-Компаниите означуваат дека боите се во боја, но прво да се тестираат. Ако сакате или очекувате иста боја на повеќе предмети-во боја, контактирајте со нас прво за да ги обезбедиме бојата што ги испраќаме. Комбинирајте ги нарачките-сите нарачки над 35,00 УСД ќе добијат бесплатен превоз. Сите имиња на бои се одредуваат со впечатоците на производителот е единечна пли 50% свила и 50% волна, секој скејн содржи 36 јарди влакна.24 КТ платно-Користете единечно влакно;-, 18 CT употреба единечна влакно-2 во зависност од бод; -13 ct . Користете повеќе нишки во зависност од бод.-Адиционални информации за влакно на картичка испорачана со SKEIN.

Детали

Избор на клиенти