Пролет на калем Trusco T-SSWL35-80, за светлосни товари, надворешен дијаметар 1,4 инчи, бесплатна должина 3,1 инчи
Свеж

Пролет на калем Trusco T-SSWL35-80, за светлосни товари, надворешен дијаметар 1,4 инчи, бесплатна должина 3,1 инчи

DEN 0.33

Достапно.

Пролет константа (N/MM) : 50,50; Надворешен дијаметар : 1,4 инчи (35,0 мм). Бесплатна должина : 3,1 инчи (80 мм); Внатрешен дијаметар : 0,7 инчи (17,5 мм). Д : 0,7 инчи (17,5 мм); Д : 1,4 инчи (35,0 мм). Л : 3,1 инчи (80 мм); Боја за идентификација : Индиго. SWOSC-V еквивалент. Имаме широк состав што го зема предвид просторот за инсталација, капацитетот на оптоварување и бројот на употреба. За калапи за печат, пластични калапи.

Детали

Избор на клиенти