Ултра шокови на Traxxas
Свеж

Ултра шокови на Traxxas

DEN 3.33

Достапно.

Traxxas 8360 - кратки ултра шокови, сиви, 4 -Tec. Карактеристики : Ултра шокови се фабрички собрани сиви во боја. Вклучува : (2) Кратки ултра шокови (2) Комплети на растојанија пред оптоварување и врвни бутчиња (1) шише силиконско масло. Спецификации : . Вклучен број (и) на дел (во фабрички пакување) : 8360. Traxxas 8360 - кратки ултра шокови, сиви, 4 -Tec. Карактеристики : Ултра шокови се фабрички собрани сиви во боја. Вклучува : (2) Кратки ултра шокови (2) Комплети на растојанија пред оптоварување и врвни бутчиња (1) шише силиконско масло. Спецификации : . Вклучен број (и) на дел (во фабрички пакување) : 8360. Опис : Ултра шокови на Traxxas (сива) (кратко) (2) - TRA8360 Овој пакет на артикли се состои од следниве артикли на Traxxas. Ултра шокови (сиво) (кратко) (вклучува пролетни пред-оптоварувања) (2) за Форд ГТ.

Детали

Избор на клиенти