Ротринг Компактен Универзален Компас 320мм
Свеж

Ротринг Компактен Универзален Компас 320мм

DEN 234.08

Достапно.

Ротринг Компас Универзална S0676530. Брзо и непречено прилагодување на радиусот. Практични рачни депресии. Доаѓа со оловна кутија. Ротринг Компас Универзална S0676530. Брзо и непречено прилагодување на радиусот. Практични рачни депресии. Доаѓа со оловна кутија. Функционалноста и техничкото совршенство прават ротирачки инструменти за цртање симболи за квалитет и прецизност. Тие продолжуваат понатаму во традицијата утврдена од основачот Вилхелм Рипе уште во 1928 година. инструментите за цртање со ротирање може да се најдат секаде каде што поединците активно создаваат свој начин на живот. Луѓе кои ја разбираат моќта на нивните мисли и визии и ги изразуваат. Оваа потреба за создавање, разбирање и изразување е составен дел од развојот на секој инструмент за цртање со ротирање. Денес ротринг обезбедува сеопфатен систем на производи кои нудат оптимално решение за секоја апликација во рамките на техничкиот цртеж и дизајн, за професионални изготвувачи, студенти и приватни лица. Совршенството на технологијата, ergономијата и дизајнот создава универзум кој е идеален за цртање, исто така подобрувајќи го совршеното изразување на идеи и визии.

Детали

Избор на клиенти