XXXDXDP Кутија За Заклучување На Клучеви Ѕид Алуминиумска Легура Клуч Безбедна Кутија Водоотпорна 4 Цифрена Комбинација Кутија За Заклучување На Клучеви Внатрешна На
Свеж

XXXDXDP Кутија За Заклучување На Клучеви Ѕид Алуминиумска Легура Клуч Безбедна Кутија Водоотпорна 4 Цифрена Комбинација Кутија

DEN 4725.28

Достапно.

Погодно е за друг овластен персонал да го користи во секое време. Клучевите внатре се заштитени со лозинка, така што нема потреба да се грижите за клучевите. Погоден за домови, фабрики, градилишта итн., управување со клучеви/складирање, безбедно складирање на расфрлани клучеви, поудобно. Областа за лозинка може да биде покриена со мал капак за да се спречи влегување прашина и дожд. Зајакнатото тело на кутијата може да издржи удари со чекан. Усвојување на процесна технологија, во земјата, различни групи луѓе почнаа да ја користат, стремејќи се да бидат претходник на овој тренд. Цврст материјал : Дозволете нашата кутија за лозинка да ги заштити вашите клучеви од оштетување од чекани, пили, вежби итн.ѓ. Големо безбедно складирање : Надворешни димензии : долги 114мм, широки 94мм, дебели 40мм, може да собере до 5 клучеви боја : Црна, Сива Материјал : алуминиумска легура инструкции за употреба : 1.Повлечете го временскиот капак надолу за да ги откриете бирачите.2.Ротирајте бирање на тековната комбинација 3.Повлечете ја вратата целосно и додадете или отстранете ги клучевите.4.Затворете ја вратата, преуредете ги комбинираните бирачи за да ја заклучите вратата и да ја скриете вашата комбинација. 5.Затворете ја временската покривка.Внатрешна Големина : Прибл.90*62*30ммноте : 1.Чувајте ја временската покривка затворена за да ја зголемите отпорноста на временските услови. 2.Не препорачуваме користете ја комбинацијата како Што е "А-А-А" што е лесно да се crack.3.It се препорачува бирачите се ротираат неделно за да продолжат да се движат freely.It е погодно за друг овластен персонал да го користи во секое време. Клучевите внатре се заштитени со лозинка, така што нема потреба да се грижите за клучевите.Погоден за домови, фабрики, градилишта итн., управување со клучеви/складирање, безбедно складирање на расфрлани клучеви, поудобно.Областа за лозинка може да биде покриена со мал капак за да се спречи влегување прашина и дожд. Зајакнатото тело на кутијата може да издржи удари со чекан.Усвојување на процесна технологија, во земјата, различни групи луѓе почнаа да ја користат, стремејќи се да бидат претходник на овој тренд.Цврст материјал : Дозволете нашата кутија за лозинка да ги заштити вашите клучеви од оштетување од чекани, пили, вежби итн.f.

Детали

Избор на клиенти