18 Е-18 Риџид Крај Цевка Клуч - Број 31075
Свеж

18 Е-18 Риџид Крај Цевка Клуч - Број 31075

DEN 1.67

Достапно.

Карактеристики : Обезбедува брз и лесен зафат за работа на цевки во ограничени простори или блиску до тапет обезбедува побрз, полесен начин за зафат и долга рачка замавнувачки за работа на цевки близу до ѕид, во тесни четвртини или во тесно распоредени паралелни линии.

Детали

Избор на клиенти