ВОДА 4-Вентилатор За Шпорет на Топлински Нож за Дрво/Горилник За Дрва/Камин зголемува 80% повеќе топол воздух од 2 вентилатор на сечилото
Свеж

ВОДА 4-Вентилатор За Шпорет на Топлински Нож за Дрво/Горилник За Дрва/Камин зголемува 80% повеќе топол воздух од 2 вентилатор

DEN 0.67

Достапно.

Топлинско напојување-не се потребни батерии или електрична енергија. Ефикасно циркулира топол воздух низ собата. Помала потрошувачка, поголема ефикасност. Иновативен и издржлив дизајн. Тивка операција. Наместо топлината да се крева вертикално со стандарден шпорет, вентилаторот на шпоретот ги користи своите сечила за да го пренасочи топлиот воздух хоризонтално. Дополнителното движење на воздухот ќе помогне да се загрее целата соба, а не само таванот и областа во близина на шпоретот.

Детали

Избор на клиенти