Взглод Евакуатор На Чад од Оџак, Електричен Екстрактор За Чад Од Оџак, Вентилатори За Индуктор на Покривот, Вентилатор за Нацрт индуциран покрив, Правосмукалка За О
Свеж

Взглод Евакуатор На Чад од Оџак, Електричен Екстрактор За Чад Од Оџак, Вентилатори За Индуктор на Покривот, Вентилатор за Нацрт

DEN 1706.72

Достапно.

забелешка! ! ! Работниот напон на производот е 190-230v, а нацрт-вентилаторот индуциран од оџакот се користи со оставање на два краја на жица за поврзување со изворот на енергија. Температурата на излезот на вентилаторот на оџакот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Многу е погоден за додатоци за оџаци. Нацрт-вентилаторот предизвикан од оџакот генерира вшмукување и предизвикува брзо испуштање чад за да спречи чадот да не може непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. Не само што чадот ќе се испушти брзо, туку има и одлични перформанси. Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци и не бара да се инсталираат професионални техничари. За време на инсталацијата или отстранувањето, исклучете го напојувањето за да спречите електричен удар. Боја : црвени 80 вати 4 лисја најшироко користениот и најпрепознатливиот евакуатор на чад во системите за екстракција на чад. Благодарение на класичниот систем, се постигнува идеална рамнотежа помеѓу леснотијата на инсталација и безбедната употреба, благодарение на високиот квалитет, следејќи ги најстрогите параметри на Европската сертификација.Тежина на производот : 2,4 Kg Voltage : 190-240 VColor : слика colornote1. Домашниот оџак усвојува индуциран вентилатор за нацрт, а температурата на излезот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде оштетен. Инсталирајте го кабелот за напојување најмалку 0,5 квадратни бакарна жица2. Кога инсталирате или отстранувате, исклучете го прекинувачот за напојување за да избегнете електричен удар.3. Интерфејсот со евакуаторот за чад мора да биде фиксиран со водоотпорна изолациона лента.4. Инсталацијата на интерфејсот со оџакот мора да биде цврста, а интерфејсот мора да биде тесно интегриран со оџакот за да се добие најдобар ефект.5. Кога индуцираниот вентилатор за нацрт ќе престане да работи, треба да се обрне внимание на повратниот проток на чад што предизвикува појава на чад.6. Евакуаторот за чад е поставен на оџакот. Издувникот на чад мора да биде оддалечен повеќе од 6 метри од изворот на пожар, инаку индуцираниот вентилатор за нацрт ќе биде изгорен. Температурата на оџакот не може да го изгори изолациониот слој на кабелот за напојување.Вклучен пакет1 *индуциран нацрт-вентилатор.

Детали

Избор на клиенти