СЕВЕЗ Камин Вентилатор За Камин Дијаметар 13-22 См Електричен Камин Вентилатор Камин Вентилатори Вентилатор Покрив Вентилатор Издувен Воздух Вентилатор За Камин Те
Свеж

СЕВЕЗ Камин Вентилатор За Камин Дијаметар 13-22 См Електричен Камин Вентилатор Камин Вентилатори Вентилатор Покрив Вентилатор

DEN 3.33

Достапно.

Забелешка!! За дијаметар на димни цевки 13-22 см.Влезниот напон е 220 V, (110v-120 V напон, ние сме опремени со конвертор на напон.Вентилаторот за нацрт на оџакот се користи со оставање на два краја на жица за поврзување со изворот на енергија. Овој тип на вентилатор за вшмукување се користи за оџаци за домаќинство тоамини, а температурата на излезот не треба да надминува 80 степени. Вентилаторот за вшмукување треба да биде оддалечен повеќе од шест метри од изворот на пожар. Во спротивно, вентилаторот за вшмукување ќе изгори. Овој вентилатор за оџак е многу погоден за додатоци за оџаци. Вентилаторот за нацрт на оџакот создава вшмукување и брзо го расфрла чадот за да спречи чадот непречено да излезе од грипот поради лошиот оџак. Чадот не само што брзо се ослободува, туку има и одлични перформанси. Лесен за инсталирање, многу тивок, погоден за повеќето видови оџаци, инсталацијата не бара професионални техничари. Исклучете го прекинувачот за напојување за време на инсталацијата или отстранувањето за да избегнете електричен удар. Напон : 220v (Америка 110v-120v напон, ние сме опремени со конвертор на напон)перформанси; 60 W/80 W/100 Wsize; основен дијаметар 13-22cm Color : боја на Сликата тежина на Производот : 2 Kg Note1.Домашниот оџак прифаќа вентилатор за вшмукување, а температурата на излезот не треба да надминува 60 степени. Во спротивно, вентилаторот за вшмукување ќе се оштети. Инсталирајте го кабелот за напојување со најмалку 0,5 квадратни бакарна жица2. Кога инсталирате или отстранувате, исклучете го прекинувачот за напојување за да избегнете електричен удар.3.Интерфејсот на екстракторот за димни гасови мора да биде фиксиран со водоотпорна изолациона лента.4.Инсталацијата на интерфејсот на оџакот мора да биде цврста, а интерфејсот мора да биде цврсто интегриран во оџакот за да се постигне најдобар ефект.5.Кога вентилаторот за вшмукување ќе престане да работи, обрнете внимание на повратниот проток на чад, што доведува до создавање чад.6. Издувните гасови се ставаат на оџакот. Издувните гасови мора да бидат оддалечени повеќе од шест метри од изворот на пожарот, инаку вентилаторот за вшмукување ќе изгори. Температурата на оџакот не може да го изгори изолациониот слој на кабелот за напојување.Содржина за испорака1° вентилатор За Вшмукување.

Детали

Избор на клиенти