Полнач за батерии DC USB Dual за RICOH DB-60 DB60 DB-65 DB65 G600 G700 G700SE GR Digital II GR Digital III GR Digital IV GX200 камера
Свеж

Полнач за батерии DC USB Dual за RICOH DB-60 DB60 DB-65 DB65 G600 G700 G700SE GR Digital II GR Digital III GR Digital IV GX200

DEN 159.36

Достапно.

Тип : Полнач за батерии за патувања DC; гаранција од 12 месеци; влез : DC 5 V 1 A. 100% Q.C. од секој полнач 100% нов; Лесен за употреба, совршен дизајн. Тежина : 150g; Боја : Црна, полнење 2x батерии едно време. Пакет Inc : 1x Главен полнач, 1x USB кабел со Android интерфејс. 100% компатибилен со оригиналната ставка, ефикасно, еколошки, заштеда на енергија. Тип : Полнач за батерии за патувања DC; гаранција од 12 месеци; влез : DC 5 V 1 A. 100% Q.C. од секој полнач 100% нов; Лесен за употреба, совршен дизајн. Тежина : 150g; Боја : Црна, полнење 2x батерии едно време. Пакет Inc : 1x Главен полнач, 1x USB кабел со Android интерфејс. 100% компатибилен со оригиналната ставка, ефикасно, еколошки, заштеда на енергија. Заменете го Generic DC USB Dual Twin Double Channel Battery Charger DB-60 за дигитална камера RICOH.

Детали

Избор на клиенти