Кабел Camlast FB1 D-Tap со 4 излези
Свеж

Кабел Camlast FB1 D-Tap со 4 излези

DEN 680.00

Достапно.

DC Power Tap D. Овозможува поврзување на 4 уреди. Фабрикувани со високо квалитетни компоненти. DC Power Tap D. Овозможува поврзување на 4 уреди. Фабрикувани со високо квалитетни компоненти. Кабелот Camlast FBI ви овозможува да поврзете до 4 уреди преку Д-ТАП со една батерија. Кабелот има стандарден конектор Д-ТАП за конекција со батеријата, а другиот крај е приклучок од 4 излез.

Детали

Избор на клиенти