Ротари на Бансбах: 50 вртежи во минута Макс. Брзина на вртење, 10 на мин, 0 ?? до 122?
Свеж

Ротари на Бансбах: 50 вртежи во минута Макс. Брзина на вртење, 10 на мин, 0 ?? до 122?

DEN 480.00

Достапно.

Предмет : Ротарен амортизер. Макс. Брзина на ротација : 50 вртежи во минута. Макс. Стапка на циклус : 10 на мин. Оперативно темп . : 0 степени до 122 степени F. вртежен момент : 2nm. Предмет : Ротарен амортизер. Макс. Брзина на ротација : 50 вртежи во минута. Макс. Стапка на циклус : 10 на мин. Оперативно темп . : 0 степени до 122 степени F. вртежен момент : 2nm. Опис Спецификација на производот : Точка : Ротари амортизер Макс. Брзина на ротација : 50 вртежи во минута Макс. Стапка на циклус : 10 на мин. Оперативно температура.

Детали

Избор на клиенти