Подморница тоалета за тоалети, тоалетот за тоалети, воздушниот клип за тоалет, чистач за затнување на цевките за одвод, со барометар во реално време, користен за миј
Свеж

Подморница тоалета за тоалети, тоалетот за тоалети, воздушниот клип за тоалет, чистач за затнување на цевките за одвод, со барометар

DEN 585.44

Достапно.

♥ висок притисок : Користете компресиран воздух со висок притисок (максимум 8bar) за лесно да ја разнесе блокадата во гасоводот. Тој е побрз и поефикасен од традиционалната змија од мозоци, исцедете го аугер и аугер за тоалети, и нема потреба да се користи отстранувач на мозоци. ♥ 4 заменливи глави : да се исполнат барањата на различни сценарија за употреба. Кујнски мијалник, тоалет, мијалник за када, мијалник, мозоци од подот и разни цевки. ♥ Надградете го материјалот : Направен од траен и отпорен на корозија ABS материјал. По употреба, испрскајте го детергентот и исплакнете го со вода, што е многу погодно и еднократно. ♥ Мерач на притисок во реално време : Може да го провери притисокот во реално време. Наместете го притисокот за да ги исполнат различните барања за нуркање. Предлагаме да го ископате резервоарот за вода 2-3 BAR, басен за зеленчук 3-4 BAR, тоалет 4-5 Bar, подот одвод 5-6 BAR и високиот притисок 7-8bar. ♥ Бесплатни по продажбата : Ние сме подготвени да ви обезбедиме совршено решение по продажбата. Ако имате какви било прашања, вклучително и замена и инсталација, ве молиме контактирајте не што е можно поскоро. ♥ висок притисок : Користете компресиран воздух со висок притисок (максимум 8bar) за лесно да ја разнесе блокадата во гасоводот. Тој е побрз и поефикасен од традиционалната змија од мозоци, исцедете го аугер и аугер за тоалети, и нема потреба да се користи отстранувач на мозоци. ♥ 4 заменливи глави : да се исполнат барањата на различни сценарија за употреба. Кујнски мијалник, тоалет, мијалник за када, мијалник, мозоци од подот и разни цевки. ♥ Надградете го материјалот : Направен од траен и отпорен на корозија ABS материјал. По употреба, испрскајте го детергентот и исплакнете го со вода, што е многу погодно и еднократно. ♥ Мерач на притисок во реално време : Може да го провери притисокот во реално време. Наместете го притисокот за да ги исполнат различните барања за нуркање. Предлагаме да го ископате резервоарот за вода 2-3 BAR, басен за зеленчук 3-4 BAR, тоалет 4-5 Bar, подот одвод 5-6 BAR и високиот притисок 7-8bar. ♥ Бесплатни по продажбата : Ние сме подготвени да ви обезбедиме совршено решение по продажбата. Ако имате какви било прашања, вклучително и замена и инсталација, ве молиме контактирајте не што е можно поскоро.

Детали

Избор на клиенти