Srhimeos Slunger, Blaster Blaster, електричен мозоци, притисок под висок притисок, ефикасно отстранете ги затнувањето и маснотиите од тоалетите, кујните, дното на подот
Свеж

Srhimeos Slunger, Blaster Blaster, електричен мозоци, притисок под висок притисок, ефикасно отстранете ги затнувањето и маснотиите

DEN 1.67

Достапно.

Тоалетот е блокиран, канализацијата е блокирана, кујната е блокирана, што да правам? Електричниот уред за исклучување го олеснува отклучувањето на тоалетите и тоне. 【Мулти-сценска употреба】 : Електричниот тоалетен клип е опремен со различни глави за влечење, кои можат да се заменат по потреба, и може да се користат во тоалети, мијалници, канализации, кујни и други сценарија. 【Безбедност на материјалот】 : wallид од цилиндар од не'рѓосувачки челик, побезбеден за употреба, може да издржи голема јачина и висок притисок, wallид што е докажан за експлозија, отстранувач на блокада без мозоци без загриженост. Ве молиме оставете го половина час кога го користите десет пати по ред. Ако притисокот на воздухот не може да се зголеми.【Поефикасно полнење】 : Брзо и лесно да ги разнесе најтешките блокади, тој е поефикасен од традиционалните принудни приклучоци за тоалети и може да се користи повеќе пати со едно полнење. 【Мулти-сценска употреба】 : Електричниот тоалетен клип е опремен со различни глави за влечење, кои можат да се заменат по потреба, и може да се користат во тоалети, мијалници, канализации, кујни и други сценарија. 【Безбедност на материјалот】 : wallид од цилиндар од не'рѓосувачки челик, побезбеден за употреба, може да издржи голема јачина и висок притисок, wallид што е докажан за експлозија, отстранувач на блокада без мозоци без загриженост. Во спротивно, уредот може да биде оштетен од топлина. Карактеристика : 1. Power моќност на висок притисок】 : моментално воздухот со висок притисок третира разни блокади предизвикани од остатоци од ѓубре, коса, крпа и храна, елиминирање на блокадите во секунди. Ве молиме, одвртете ја челичната цевка. моменталниот млаз на брз проток на воздух ја придвижува акумулираната вода во цевководот за да изврши притисок и да ја измие блокадата 2. За време на употребата, нема потреба да се грижите за големото отворање на цевката и лошото запечатување предизвикано од прскање на вода. Power моќност на висок притисок】 : моментално воздухот со висок притисок третира разни блокади предизвикани од остатоци од ѓубре, коса, крпа и храна, елиминирање на блокадите во секунди.

Детали

Избор на клиенти