OEM Abracon ASPI-2512-1R5N-T2, Power Power Power Wirewound 1,5UH 30% 100kHz ферит 1,45A 0,105OHM DCR 1008 T/R
Свеж

OEM Abracon ASPI-2512-1R5N-T2, Power Power Power Wirewound 1,5UH 30% 100kHz ферит 1,45A 0,105OHM DCR 1008 T/R

DEN 3.00

Достапно.

EU ROHS : Компаниран ECCN (САД) : EAR99 Дел Статус : Активен HTS : 8504.10.00.00 Тип : Технологија на моќност : Стил за заштита на жица : Заштитено јадро материјал : Ферит Индуктивност (H) : 1.5 U Толеранција : 30% Заделение за тест на индукција (Hz) (Hz) (Hz) (Hz) (Hz) (Hz) (Hz) (Hz) : 100 K максимална DC струја (A) : 1,45 (typ) максимална струја на заситеност (A) : 1,8 максимална DC отпорност (OHM) : 0,105 (тип) Број на терминали : 2 Големина на случајот : 1008 Минимална работна температура (° C) : - 25 Максимална работна температура (° C) : 120 Пакување : Лента и ролна должина на производот (мм) : 2,6 монтирање : Длабочина на производот за монтирање на површината (мм) : 2,1 висина на производот (мм) : 1.2.

Детали

Избор на клиенти