Скаутфолд: Обвиткан Во Разум - Плејстејшн 4
Свеж

Скаутфолд: Обвиткан Во Разум - Плејстејшн 4

DEN 1599.52

Достапно.

Хорор игра за преживување инспирирана Од Жителното Зло 1, Темните Души и Вечната Темнина. Првиот дел од серијата Игри Скаутфолд. Откријте ги тајните на имотот, додека барате одговори меѓу насилните жители. Поставен во алтернативниот историски амбиент Од 1897 Година Ангелска Империја На Британија, вашиот договор ќе ви нареди да го елиминирате изворот на неприродната магла што го обвива Манор берелаи. Откријте ги тајните на имотот, додека барате одговори меѓу насилните жители. Чудно и одбивно лудило ги зафати слугите што шетаа низ салите и тие ќе нападнат на повидок, бидејќи нивното лудило е едно вкоренето во подлабоко разбирање на космичката безначајност. За да ги одбиете лудите ужаси, вашата трска Иаито и рачниот канон Валтам А9 ќе ви помогнат. За да ги поправите вашите повреди, Вашите замислувања Ќе понудат заздравување. Пазете се, какви и да се случиле неземни настани, вашиот разум ќе биде тестиран додека вистината се развива во Оваа гладна магла што троши се.

Детали

Избор на клиенти

Осман
Свеж
Осман
Достапно.
DEN 1091.20
Проценките: