Koei Tecmo Игри Освојувањето Пост 9 НИНТЕНДО ПРЕКИНУВАЧ РЕГИОНОТ СЛОБОДЕН ЈАПОНСКА ВЕРЗИЈА
Свеж

Koei Tecmo Игри Освојувањето Пост 9 НИНТЕНДО ПРЕКИНУВАЧ РЕГИОНОТ СЛОБОДЕН ЈАПОНСКА ВЕРЗИЈА

DEN 1491.20

Достапно.

Симулациска игра за трки со коњи каде што можете да уживате во реалниот свет на трки со коњи и да ја доживеете возбудливата ривалска битка. Воведување на новиот коњ-господ искуство, џокеј, и коњ сврзување елементи се променети во систем базиран на команда. Одгледувајте коњ од светска класа со функција за соодветност во светот. Симулационата игра со трки со коњи ќе види како играчите ги зајакнуваат своите коњи со цел да ги победат своите ривали. Силните ривалски кампови ќе користат уникатни стратегии, како што се ротација и закажување џокеј, со цел да ги победат играчите. Ќе стекнете "Команди За Обврзници" преку исходите на трките, проширувајќи ги врските со џокеи, тренери и продуценти и продлабочувајќи ги вашите обврзници. Обуката и производството ќе имаат различни ефекти. Изградете ги вашите врски, продлабочете ги врските помеѓу јавачот и коњот и борете се против вашите моќни ривали.

Детали

Избор на клиенти