Пиштолски Хроники: Прозрачен Одмаздник iX 2-PlayStation 4
Свеж

Пиштолски Хроники: Прозрачен Одмаздник iX 2-PlayStation 4

DEN 1.00

Достапно.

Жанр : Акција. # На Играчите : 1 Играч. Поддржани Јазици : Англиски, Јапонски. Вклучува Кохаку Отори Бос Битка ДЛЦ. Токму Во овие мирни времиња Копен се фрли во своето истражување. Некое време по завршувањето на неговите битки, Копен се најде во сопственост на мистериозно парче технологија во форма на пушка наречено "Пушка Со Бластер."Копен веднаш почна да работи на поправка и проучување на уредот. Додека Копен беше длабоко среде својата работа, пред него одеднаш се појави црвја дупка и го привлече. Следното нешто што го знаеше, Копен се најде на непознато место - пустински свет каде што живееја само механички суштества познати како "Работници". Копен, заедно со Лола и Кохаку кои беа испратени таму заедно со него, мора да бараат пат до дома. Тие имаат Помош Од работничка девојка, нул, која ги води до џиновска кула позната како" Гробен Столб " каде што се вели дека лежат светските тајни. Тука започнува нивната приказна.

Детали

Избор на клиенти