Луни Тјунс Колектор: Алармирање!
Свеж

Луни Тјунс Колектор: Алармирање!

DEN 305.60

Достапно.

Марвин Марсовецот, тој маломерен вонземјанин со големите очи во апсурдна Спартанска кацига, дојде да ја испари земјата Во Колекционерот На Луни Тјунс : Предупредување!. Грешки Зајаче треба вашата помош да се соберат доволно цртан филм сојузници да се одбие инвазијата На Марвин. Секој лик има посебни способности за да ви овозможи да ги пронајдете исчезнатите парчиња од телепортерот што Ќе го испратат Марвин назад на неговата црвена планета. Забава за деца и возраснии задолжително за секој колекционер На Луни ТјунсПредупредување! ви овозможува да тргувате со ликови и да играте глава до глава против пријател кој има друга копија од играта преку одделно продадениот кабел за Поврзување На Играта.

Детали

Избор на клиенти