1/2 x 1 1/2 иглички/челик/рамнината
Свеж

1/2 x 1 1/2 иглички/челик/рамнината

DEN 1.67

Достапно.

Залепени пролетни иглички*. Склопен тип. Произведени до ASME B18.8.2 Спецификации. *Исто така познати како ролни, разделени и склопени иглички. SAE 1070 - 1095 јаглероден челик. Залепени пролетни иглички*. Склопен тип. Произведени до ASME B18.8.2 Спецификации. *Исто така познати како ролни, разделени и склопени иглички. SAE 1070 - 1095 јаглероден челик. Ролни / пролетни иглички, 1/2 "x 1 1/2" ролни (пролет) иглички / челик / рамнината.

Детали

Избор на клиенти