Навитех Сребрена Мини Фина Точка Дигитално Активно Игла Пенкало Компатибилно Со Sony Xperia XA Ultra/Sony Xperia XA/Xperia X/Sony Xperia E5
Свеж

Навитех Сребрена Мини Фина Точка Дигитално Активно Игла Пенкало Компатибилно Со Sony Xperia XA Ultra/Sony Xperia XA/Xperia X/Sony

DEN 639.84

Достапно.

Дизајниран да работи и СО IOS и Со Android Таблет КОМПЈУТЕР и Со Паметни Телефони. Електронско Активно Игла изградено со врвка од 2,3 мм за да овозможи точно искуство за пишување и скицирање на таблети и паметни телефони. Прилагодливиот нога овозможува различна длабочина на сензорот, што доведува до попрецизна длабочина на полето. Не Е Потребен Bluetooth, само поврзете ги вклучените батерии и подготвени за употреба. Функција за автоматско исклучување. (Вклучена Батерија). Дизајниран да работи и СО IOS и Со Android Таблет КОМПЈУТЕР и Со Паметни Телефони. Електронско Активно Игла изградено со врвка од 2,3 мм за да овозможи точно искуство за пишување и скицирање на таблети и паметни телефони. Прилагодливиот нога овозможува различна длабочина на сензорот, што доведува до попрецизна длабочина на полето. Не Е Потребен Bluetooth, само поврзете ги вклучените батерии и подготвени за употреба. Функција за автоматско исклучување. (Вклучена Батерија). Навитех Мини Електронски Активни Прецизност Игла.

Детали

Избор на клиенти