Мијалник за топлина, монтирање на панел од 0,7 степени C/W
Свеж

Мијалник за топлина, монтирање на панел од 0,7 степени C/W

DEN 1328.00

Достапно.

Цена за : Секоја монтирање на : Панел ставка : ширина на мијалник за топлина (внатре) : 4,75 Тип : 0,7 степени C/W должина (внатре) : 5,50 длабочина (внатре) : 2.63 Земја на потекло (предмет на промена) : Кина . Цена за : Секоја монтирање на : Панел ставка : ширина на мијалник за топлина (внатре) : 4,75 Тип : 0,7 степени C/W должина (внатре) : 5,50 длабочина (внатре) : 2.63 Земја на потекло (предмет на промена) : Кина . 'Топлина мијалник, 0,7 степени C/W панел, должина (in.) 5,50, ширина (in.) 4.75, длабочина (внатре) 2.63, за употреба со (1 или 2) релеи на цврста состојба'.

Детали

Избор на клиенти