G.CATACC Компјутерски глувци безжичен глушец за лаптоп, глувци со ергономски игри со целосна големина, канцелариски компјутерски глушец за компјутер, Mac со USB приемник
Свеж

G.CATACC Компјутерски глувци безжичен глушец за лаптоп, глувци со ергономски игри со целосна големина, канцелариски компјутерски

DEN 0.33

Достапно.

Овој нов безжичен глушец со USB обединувачки приемник е лесно да се поврзе со компјутер, лаптоп, Mac. Приклучете и играјте!. Костумајте за повеќето компјутерски брендови HP, Dell, Apple, Acer, Asus, Levono со системи Windows, Chrome, Mac OS. Целокупната удобност во двете рака. Удобно за континуирано кликнување на компјутерски игри, ПС, АИ, Обработка на податоци за канцеларии. Оваа безжична глувци има поставување DPI, 5 копчиња, прекинувач за вклучување/исклучување. Притиснете го копчето DPI за да изберете брзина на курсорот помеѓу бавна, нормална, брза. Пакетот вклучува : Безжичен глушец (мат црно), USB обединувач приемник, батерија АА, Упатство за корисник. Овој нов безжичен глушец со USB обединувачки приемник е лесно да се поврзе со компјутер, лаптоп, Mac. Приклучете и играјте!. Костумајте за повеќето компјутерски брендови HP, Dell, Apple, Acer, Asus, Levono со системи Windows, Chrome, Mac OS. Целокупната удобност во двете рака. Удобно за континуирано кликнување на компјутерски игри, ПС, АИ, Обработка на податоци за канцеларии. Оваа безжична глувци има поставување DPI, 5 копчиња, прекинувач за вклучување/исклучување. Притиснете го копчето DPI за да изберете брзина на курсорот помеѓу бавна, нормална, брза. Пакетот вклучува : Безжичен глушец (мат црно), USB обединувач приемник, батерија АА, Упатство за корисник. Безжичен глушец за лаптоп, безжични глувци игри, канцеларија, безжични компјутерски глувци за компјутер, MAC со USB обединувачки приемник - WIN, Chrome, Mac OS - Вклучена батерија - Име на црна ставка : Безжичен глушец Точка бр. : EC007 A Име на марка : G.Catac CC Врвот на брендот во безжичен пакет на глувчето вклучува : безжичен глушец, USB обединувач приемник, батерија АА, Упатство за корисникот. (USB приемникот и АА батеријата се во рамките на телото на глувчето. Ве молиме отворете го капакот на батеријата за да го извадите.) Водич за брз почеток : Приклучете го USB приемникот во компјутер, вклучете го глувчето, преместете го курсорот и започнете. Како да се разбудите : Притиснете лево или десно копче може да го разбудите глувчето. Опсег на DPI : 800/1200/1600 DPI Кога сметате дека курсорот е премногу лажен или премногу скок, ве молиме притиснете го копчето DPI за да ја ресетирате брзината на покажувачот до тој костум за вас. Работете со системи како Windows 11, 10 ,, 8, 7, XP, Windows Vista, Windows ME, Linux, Mac O, Chrome.

Детали

Избор на клиенти