ДЕВОЈКИ шоу 100 парчиња 9-Заби Продолжување На Косата Клипови Во Форма На Буквата У Прицврстете Метални Клипови Со Силиконски Грб За Клип Во Екстензии На Човечка Кос?
Свеж

ДЕВОЈКИ шоу 100 парчиња 9-Заби Продолжување На Косата Клипови Во Форма На Буквата У Прицврстете Метални Клипови Со Силиконски

DEN 1.33

Достапно.

Материјал : Метален клип со гумен силикон. Количина : 100 парчиња по пакет. Специјално дизајниран за продолжување на косата и перики, со мали дупки за поврзување или шиење на перика. Поставете и поставете ги вашите перики, екстензии за коса и фризура лесно со овие клипови за чешел. 3 стил опции : 6-Заби У-Форма 6 дупки, Димензии : 1.25 "х0. 625". 9 - заби 6 дупки, Димензии : 1.25 "x0. 625", 10-заби 9 дупки, Димензии : 1.375"x0.75". - Количина : 100 парчиња-Материјал : метал, гума силиконски -3 стил опции : стил опција 1 : 6 - Заби У-Форма 6 дупки, Димензии : 1.25 "x0. 625" - стил опција 2 : 9 - заби 6 дупки, Димензии : 1.25 "x0. 625" - стил опција 3 : 10-Заби 9 дупки, Димензии : 1.375 "x0. 75".

Детали

Избор на клиенти