Дебора Ватлинг како Викторија Вотерфилд - Доктор кој е вистински автограм
Свеж

Дебора Ватлинг како Викторија Вотерфилд - Доктор кој е вистински автограм

DEN 960.00

Достапно.

UACC регистрирани дилери Rd#308. Купете од професионалците. Вие купувате оригинална точка за потпишана рака - не копија. Единствено нумериран сертификат за автентичност доаѓа со секој автограм. Сите наши фотографии се 8 "x 10", освен ако не е поинаку наведено. Без препечатоци, само оригинални автограми. Одличен додаток на која било колекција за автограми. UACC регистрирани дилери Rd#308. Купете од професионалците. Вие купувате оригинална точка за потпишана рака - не копија. Единствено нумериран сертификат за автентичност доаѓа со секој автограм. Сите наши фотографии се 8 "x 10", освен ако не е поинаку наведено. Без препечатоци, само оригинални автограми. Одличен додаток на која било колекција за автограми. Автограмите за славни мастило се дилер на автограм со седиште во Велика Британија специјализирани и за гроздобер и современи автограми. Ние лично собираме автограми од 1993 година и бевме во деловна активност за купување и продажба на автограми од 2000 година. Ние сме Универзални колекционери за автограми Клуб Регистриран дилер RD308. Сите автограми што ги продаваме се добиени лично или од беспрекорни извори во заедницата за собирање автограми од целиот свет. Ние продаваме само оригинални автограми. Ние не продаваме, копии, факсимили, секретарски или автоматски автограми. Секој автограм се продава со уникатно нумерирана, етикета за евидентна етикета. Овој број ќе одговара на бројот отпечатен на нашиот сертификат за автентичност. Имаме повеќе од еден од многуте наши автограми и како такви, вистинската позиција за автограм може да варира малку од прикажаните слики на автограмот. Ако промената на позицијата за автограм е значителна, ако потписникот додаде коментар или ако се користи друго пенкало во боја отколку во фотографијата на артикалот, тогаш ќе ве контактираме за одобрување пред да го испорачате тој конкретен автограм. Сите наши автограми се на 8 "x 10" високо квалитетна фотографска хартија, освен ако не се наведени против деталите за поединечни предмети. Ниту еден од нашите автограми не е посветен. Сите наши автограмирани фотографии се во нова непотребна состојба, освен ако не е поинаку наведено. Фотографијата и автограмот обично изгледаат многу поубави од скенираната слика.

Детали

Избор на клиенти