Кејти Гарфилд потпиша 8х10 фотографија w/coa Дневници за вампири #2
Свеж

Кејти Гарфилд потпиша 8х10 фотографија w/coa Дневници за вампири 2

DEN 356.80

Достапно.

Автограмот е 100% автентичен!. Доаѓа со сертификат за автентичност од kdsignatures. Прави одличен подарок!. Автограмот е 100% автентичен!. Доаѓа со сертификат за автентичност од kdsignatures. Прави одличен подарок!. Кејти Гарфилд потпиша 8x10 фотографија w/coa. Вие наддавате на потпишана фотографија од 8x10. Тоа е потпишано со рака лично и гарантирано е да помине која било компанија за автентикација на трети страни или вашите пари.

Детали

Избор на клиенти