Сепија тон Кара Старбак И Карл Хело На Каприка-Битката Галактика 8х10 Фотографија-СЕДИШТЕ-БСГ
Свеж

Сепија тон Кара Старбак И Карл Хело На Каприка-Битката Галактика 8х10 Фотографија-СЕДИШТЕ-БСГ

DEN 3.00

Достапно.

Прекрасна Фотографија Со Висок Сјај 8 х 10. Автограм Подготвен!. Нане состојба!. Тешко е да се најде професионален квалитет!. Одличен колекционерски и подарок!. Прекрасна Фотографија Со Висок Сјај 8 х 10. Автограм Подготвен!. Нане состојба!. Тешко е да се најде професионален квалитет!. Одличен колекционерски и подарок!. Оваа фотографија од 8 х 10 е сосема нова, никогаш не се користи, никогаш не е прикажана и во состојба на нане. Таа нема дупки, солзи, рипови, свиоци или било кој друг дефект! На залиха и подготвен за испорака! Професионално печатени и подготвени за секоја приватна колекција или можеби, потпишување? Совршен за врамување!.

Детали

Избор на клиенти