Били Мичел од Втората светска војна портрет 11x14 Сребрен халид Фото печатење
Свеж

Били Мичел од Втората светска војна портрет 11x14 Сребрен халид Фото печатење

DEN 2.00

Достапно.

Највисок квалитет - Печатено по нарачка во САД од страна на мајсторите за печатење во архивата на фотографии Мекмахан. Направено до последно - Архив на музејско одделение Кодак Ендура сребро халид Традиционално печатење на светлина. Подготвени за рамка - Печатењето со големина без граница 11x14 инчи може да се вклопи во која било стандардна мат или рамка со големина 11x14. 100% гарантирано - вие сте сè за нас! Ние го сакаме она што го правиме и гарантираме дека и вие ќе. Прифатете никакви замени - отпечатени само од архивата на фотографии Мекмахан, заштитен со авторски права и заштитен знак. Највисок квалитет - Печатено по нарачка во САД од страна на мајсторите за печатење во архивата на фотографии Мекмахан. Направено до последно - Архив на музејско одделение Кодак Ендура сребро халид Традиционално печатење на светлина. Подготвени за рамка - Печатењето со големина без граница 11x14 инчи може да се вклопи во која било стандардна мат или рамка со големина 11x14. 100% гарантирано - вие сте сè за нас! Ние го сакаме она што го правиме и гарантираме дека и вие ќе. Прифатете никакви замени - отпечатени само од архивата на фотографии Мекмахан, заштитен со авторски права и заштитен знак. Оваа музејска оценка традиционална фотографија од сребрена халид е направена во САД директно од целокупната резолуција со авторски права на архивата Мекмахан, обновена оригинал. САД. Датум на слика на воздухопловните сили : 1917-19 Image ID : AF290 About нашите фотографии Мекмахан Архива на фотографии ги меша најдобрите од денешните технологии за печатење и реставрација со старомодна напорна работа и уметност. Луѓето донесуваат уметнички одлуки, а не компјутери. Ние отпечативме над милион реални светло изложени и хемиски обработени сребрени халидни отпечатоци од нашиот почеток во 2001 година. Она што го купувате овде е вистинска фотографија! Во галеријата и архивата на Фото уметност Мекмахан, секогаш го купувате најдоброто! Секоја нарачка е поддржана од нашата 365 дена 100% гаранција за навивачи на растојание! Ако вашето печатење не е совршено, ние ќе го направиме правилно или ќе прифатиме враќање за целосна наплата. Навистина сакаме да бидете еден од нашите обожаватели на Raving! Роберт Мекмаханфунд, фотограф, историски експерт за печатење фотографии.

Детали

Избор на клиенти