Лери птица Кевин Мекхајл двојна потпишана автограмирана 8x10 Фото Селтикс Бенч ЈСА
Свеж

Лери птица Кевин Мекхајл двојна потпишана автограмирана 8x10 Фото Селтикс Бенч ЈСА

DEN 1.67

Достапно.

Можеби имаме повеќе копии од оваа ставка - може да има мали разлики во оној што го добивате. Повеќето артикли ќе дојдат со налепница и сертификат за холограм што одговара. Ве молиме, контактирајте не прво за да бидете сигурни.Автентикација на Jamesејмс Спенс (ЈСА) - Компанијата која ја обезбедува автентичноста на оваа ставка. Автентикација на Jamesејмс Спенс (ЈСА) - Компанијата која ја обезбедува автентичноста на оваа ставка. Ако има број на COA во насловот на предметот, ќе ја добиете точната ставка на сликата, освен ако не е поинаку наведено. Некои предмети може да дојдат само со прикачен холограм. Повеќето артикли ќе дојдат со налепница и сертификат за холограм што одговара. Ова беше потпишано на приватно/јавно потпишување на почетокот на 2000 -тите. Врамени дресови, врамени фотографии 16x20 или поголема, итн. Оваа ставка е потпишана со рачно од страна на спортистот или славната личност. Погледнете слики за повеќе детали. Ако има број на COA во насловот на предметот, ќе ја добиете точната ставка на сликата, освен ако не е поинаку наведено.

Детали

Избор на клиенти