Роберт Патинсон Бетмен лично потпиша фотографија
Свеж

Роберт Патинсон Бетмен лично потпиша фотографија

DEN 2400.00

Достапно.

Автограмирана фотографија. Обезбедена е локација за датум и потпишување. Големината на фотографијата е 8x10. Предметот доаѓа со COA. Автограмирана фотографија. Обезбедена е локација за датум и потпишување. Големината на фотографијата е 8x10. Предметот доаѓа со COA. Роберт Патинсон лично потпиша автограмска фотографија од филмот Бетмен. Роберт Патинсон како лик Брус Вејн / Бетмен.

Детали

Избор на клиенти