Виктор Хедман Тампа Беј Молња 2020 Шампиони на Стенли Купот го врамени автограмирано 16 „x 20“ Фотографија за подигање - автограмирани фотографии во НХЛ
Свеж

Виктор Хедман Тампа Беј Молња 2020 Шампиони на Стенли Купот го врамени автограмирано 16 „x 20“ Фотографија за подигање - автограмирани

DEN 3039.84

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од НХЛ. Виктор Хедман Тампа Беј Молња 2020 Шампиони на Стенли Купот го врамени автограмирано 16 "x 20", кревајќи фотографија на Купот Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен и холограм Меморијабилии на Виктор Хедман. Меморијалии на Тампа Беј Молња.

Детали

Избор на клиенти