Колин Секстон го автограмираше Кливленд Кавалирс, врамуван автограм 20 „x 24“ во фокус фотографија со натпис „Млад Бул“ - автограмирани НБА фотографии
Свеж

Колин Секстон го автограмираше Кливленд Кавалирс, врамуван автограм 20 „x 24“ во фокус фотографија со натпис „Млад Бул“ - автограмирани

DEN 1.33

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Колин Секстон го автограмираше Кливленд Кавалирс, кој го врамуваше автограмот 20 „x 24“ во фокус фотографија со натписот „Млад Бул“ Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен во Колин Секстон меморија. Меморијабили на Кливленд Кавалирс.

Детали

Избор на клиенти