Училница 1990 година - Платинум Паладиум Печати - стар фотографски процес
Свеж

Училница 1990 година - Платинум Паладиум Печати - стар фотографски процес

DEN 1.33

Достапно.

Големина на хартија : 7,5х11 инчи со музејска табла 12х16 инчи. Платинум и Паладиум 1 : 1 Печати. Ограничено издание 1/30. Сертификат за автентичност. Платинотипови. Големина на хартија : 7,5х11 инчи со музејска табла 12х16 инчи. Платинум и Паладиум 1 : 1 Печати. Ограничено издание 1/30. Сертификат за автентичност. Платинотипови.

Детали

Избор на клиенти