Vaclav Meidl Plymouth Whalers 2004 Во играта Херои и изгледите за автограмирана картичка - дебитантска картичка. Оваа ставка доаѓа со сертификат за автентичност од Sports-Sports. Автогр?
Свеж

Vaclav Meidl Plymouth Whalers 2004 Во играта Херои и изгледите за автограмирана картичка - дебитантска картичка. Оваа ставка

DEN 3.00

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани производи. Vaclav Meidl Plymouth Whalers 2004 Во играта Херои и изгледите за автограмирана картичка - дебитантска картичка. Оваа ставка доаѓа со сертификат за автентичност од Sports-Sports. Автограмирано. Доаѓа целосно сертифициран со атлетски промотивни настани сертификат за автентичност. Ако производот е непотпишан или не се користи за игра, холограм нема да биде вклучен меморијали. меморијали.

Детали

Избор на клиенти