Фотографија на историски производи: Внатрешноста на хотелското лоби, Алфред Рудолф Вауд, 1860-1865
Свеж

Фотографија на историски производи: Внатрешноста на хотелското лоби, Алфред Рудолф Вауд, 1860-1865

DEN 1.00

Достапно.

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот. Фото : Внатрешноста на хотелското лоби, Алфред Рудолф Вауд, 1860-1865 Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите од 8х12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.Ц.

Детали

Избор на клиенти