Валери Харпер ретка на домашна фотосесија оригинална слајд за транспарентност од 35мм од 1970 -тите
Свеж

Валери Харпер ретка на домашна фотосесија оригинална слајд за транспарентност од 35мм од 1970 -тите

DEN 2.67

Достапно.

Валери Харпер ретка на домашна фотосесија оригинална слајд за транспарентност од 35мм од 1970 -тите. Ова е оригинално студио или фотографи за транспарентност во боја од нашата историска архива. Ова е вистинска колекционерска ставка и ќе направи врвни квалитетни фотографии или отпечатоци. Ова исто така ќе биде одличен додаток на секоја колекција или архива на слики. Транспарентноста е во одлична состојба. Оваа колекционерска ставка се продава од еден колекционер на друг, не се дадени или имплицирани права. Мементорите на сребрениот екран постепено се ослободуваат од нивните огромни архиви илјадници оригинални фотографии, транспаренти, негативи, слајдови, лоби картички и други филмски или телевизиски меморијали. Валери Харпер ретка на домашна фотосесија оригинална слајд за транспарентност од 35мм од 1970 -тите. Ова е оригинално студио или фотографи за транспарентност во боја од нашата историска архива. Ова е вистинска колекционерска ставка и ќе направи врвни квалитетни фотографии или отпечатоци. Ова исто така ќе биде одличен додаток на секоја колекција или архива на слики. Транспарентноста е во одлична состојба. Оваа колекционерска ставка се продава од еден колекционер на друг, не се дадени или имплицирани права. Мементорите на сребрениот екран постепено се ослободуваат од нивните огромни архиви илјадници оригинални фотографии, транспаренти, негативи, слајдови, лоби картички и други филмски или телевизиски меморијали. Валери Харпер ретка на домашна фотосесија оригинална слајд за транспарентност од 35мм од 1970 -тите. Ова е оригинално студио или фотографи за транспарентност во боја од нашата историска архива. Ова е вистинска колекционерска ставка и ќе направи врвни квалитетни фотографии или отпечатоци. Ова исто така ќе биде одличен додаток на секоја колекција или архива на слики. Транспарентноста е во одлична состојба. Оваа колекционерска ставка се продава од еден колекционер на друг, не се дадени или имплицирани права. Мементорите на сребрениот екран постепено се ослободуваат од нивните огромни архиви илјадници оригинални фотографии, транспаренти, негативи, слајдови, лоби картички и други филмски или телевизиски меморијали.

Детали

Избор на клиенти