Гроздобер фотографија на ректорот Морис Берглинг, капетан Хари nsонсон, епископот Макс фон Бонсдорф и мисионер Нилс Далберг на средбата на младинската лига - 12 јуни
Свеж

Гроздобер фотографија на ректорот Морис Берглинг, капетан Хари nsонсон, епископот Макс фон Бонсдорф и мисионер Нилс Далберг

DEN 0.33

Достапно.

Има само една копија од секоја фотографија. Инвестиции многумина предвидуваат дека цената и вредноста на гроздобер фотографии ќе се зголемат во иднина, како и тие може да бидат следните вредни слики од наше време. Фотографиите за колекционерски / меморијали за гроздобер се одлични колекционерски. Инвестиции многумина предвидуваат дека цената и вредноста на гроздобер фотографии ќе се зголемат во иднина, како и тие може да бидат следните вредни слики од наше време. Има само една копија од секоја фотографија. Со купување фотографија од Imx Pix слики, авторските права не се пренесуваат. Ние ги продаваме овие фотографии само како колекционерски производи и не се подразбира авторско право.Сертификат за автентичност со секоја нарачка. ИМС беше уредничка архива на фотографии во Скандинавија основана во 1948 година, но еволуираше од постарите архиви кои имаат слики во колекцијата исто така. Сертификат за автентичност со секоја нарачка. Оригинално парче историја во вашиот дом или во вашата канцеларија. Личен подарок погоден за сите прилики без разлика дали е Божиќен подарок, Валентин. Одлично за wallиден декор. Сите наши слики се оригинални фотографии од архивата за печат.3 "x 5,7" Ректор Морис Берглинг, капетанот Хари nsонсон, епископот Макс фон Бонсдорф и мисионерот Нилс Далберг на состанокот за младински лига, состаноци, состаноци, конгреси, конгреси, разговори, собири, собири, состаноци, состаноци, крунски принц, принц, принц, принц, принц, принц, принц, крунски принц, Густаф Адолф, Земјоделски состанок, Национално собрание на Јуф Оваа фотографија потекнува од Архивата на фотографии на Меѓународни списанија за услуги. Архивата е во одлична состојба и долго време е во складирање и сликите во колекцијата сега се продаваат еден по еден. Сите наши слики се оригинални фотографии од архивата за печат. Еден момент во историјата е одличен додаток на секоја колекција. Личен подарок погоден за сите прилики без разлика дали е Божиќен подарок, Валентин. Еден момент во историјата е одличен додаток на секоја колекција. Одлично за wallиден декор. Овој вид на ретки слики не е само одлична работа што треба да ја поседува, туку и голема инвестиција. Кој е спортски идол на татко ти? Или рок -starвезда на мајка ти? Во кој град порасна дедо?.

Детали

Избор на клиенти