Вили Хортон Детроит Тигрите потпишаа автограмирана 8x10 фотографија w/COA - Автограмирани фотографии од MLB
Свеж

Вили Хортон Детроит Тигрите потпишаа автограмирана 8x10 фотографија w/COA - Автограмирани фотографии од MLB

DEN 710.40

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Вили Хортон Детроит Тигерс потпиша автограмирана 8x10 фотографија w/ COA Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Вили Хортон. Меморијабили на Детроит Тигерс.

Детали

Избор на клиенти