Троја Хадсон потпиша автограмиран автограм автограм ПСА ПСА/ДНК кошаркарски билет НБА - Автограмирани НБА фотографии
Свеж

Троја Хадсон потпиша автограмиран автограм автограм ПСА ПСА/ДНК кошаркарски билет НБА - Автограмирани НБА фотографии

DEN 510.40

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани НБА фотографии. Троја Хадсон потпиша автограмиран автограм автограм PSA PSA/DNA кошаркарски билет НБА Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, нема да биде вклучен холограм Троја Хадсон меморија. Меморијабилии на Голден Стејт Вориорс.

Детали

Избор на клиенти