Ерни банки потпишаа постер на луни мелодии LSM COA
Свеж

Ерни банки потпишаа постер на луни мелодии LSM COA

DEN 1420.80

Достапно.

Идеално за колекционер на Ерни Бенкс. Идеално за колекционер на Ерни Бенкс. Ова е автограмиран постер за мелодии на Луни од Ерни Банкс. Целокупната големина на постерот е 12 "x 17,5". Ернест Банкс, со прекар „Г -дин Куб“ и „Г -дин Соншин“, беше американски професионален бејзбол играч кој глуми во Бејзбол во мајорската лига како краток удар и прв басмен за Чикаго Коцките помеѓу 1953 и 1971 година. Сертификат за автентичност и холограм. Ова помага да се обезбеди дека производот е автентичен.

Детали

Избор на клиенти