Elоел Едгертон Светла автентична потпишана 8x10 Фото -автоматска база #D17180
Свеж

Elоел Едгертон Светла автентична потпишана 8x10 Фото -автоматска база D17180

DEN 1.33

Достапно.

Elоел Едгертон. Светло. Оваа автограмирана фотографија од 8х10 е потпишана од elоел Едгертон од Брајт. Оваа ставка е 100% автентична за да се вклучи сертификат за автентичност (COA) / холограм од страна на Beckett Услуги за автентикација. Автентичноста може да се потврди на веб -страницата за услуги за автентикација на Бекет. Press Pass Collectibles нуди само автентични автограми од elоел Едгертон преку потписи, потписи во личност или приватни колекции за да вклучите 100% гаранција за автентичност на животниот век на живот.

Детали

Избор на клиенти