Boeing B-47 Stratojet Rocket Assist Rato 11x14 Silver Halide Photo Print
Свеж

Boeing B-47 Stratojet Rocket Assist Rato 11x14 Silver Halide Photo Print

DEN 479.84

Достапно.

100% гарантирано - вие сте сè за нас! Ние го сакаме она што го правиме и гарантираме дека и вие ќе. Оваа музејска оценка традиционална фотографија од сребро халид е направена во САД директно од целокупната резолуција со авторски права на архивата Мекмахан, обновени оригинали. Ние отпечативме над милион реални светло изложени и хемиски обработени сребрени халидни отпечатоци од нашиот почеток во 2001 година. Направено до последно - Архив на музејско одделение Кодак Ендура сребро халид Традиционално печатење на светлина. Подготвени за рамка - Печатењето со големина без граница 11x14 инчи може да се вклопи во која било стандардна мат или рамка со големина 11x14. Подготвени за рамка - Печатењето со големина без граница 11x14 инчи може да се вклопи во која било стандардна мат или рамка со големина 11x14. Навистина сакаме да бидете еден од нашите обожаватели на Raving! Роберт Мекмаханфунд, фотограф, историски експерт за печатење фотографии. Датум на слика на воздухопловните сили : 1948 Image ID : AF125 About Нашите фотографии во архивата на фото Мекмахан ги меша најдобрите од денешните технологии за печатење и реставрација со старомодна напорна работа и уметност. Она што го купувате овде е вистинска фотографија! Во галеријата и архивата на Фото уметност Мекмахан, секогаш го купувате најдоброто! Секоја нарачка е поддржана од нашата 365 дена 100% гаранција за навивачи на растојание! Ако вашето печатење не е совршено, ние ќе го направиме правилно или ќе прифатиме враќање за целосна наплата. 100% гарантирано - вие сте сè за нас! Ние го сакаме она што го правиме и гарантираме дека и вие ќе. Највисок квалитет - Печатено по нарачка во САД од страна на мајсторите за печатење во архивата на фотографии Мекмахан.Највисок квалитет - Печатено по нарачка во САД од страна на мајсторите за печатење во архивата на фотографии Мекмахан. Американска стратешка воздушна команда за време на раните 50 -ти години на минатиот век. Направено до последно - Архив на музејско одделение Кодак Ендура сребро халид Традиционално печатење на светлина. Прифатете никакви замени - отпечатени само од архивата на фотографии Мекмахан, заштитен со авторски права и заштитен знак. Овој Б-47 се гледа за време на полетувањето со помош на ракета. Фотограф/кредит : Авторски права, архива на фотографии Мекмахан/Архива на РМП/САД. Прифатете никакви замени - отпечатени само од архивата на фотографии Мекмахан, заштитен со авторски права и заштитен знак.

Детали

Избор на клиенти