Орландо Цепеда автограмираше 16 „x 20“ фотографија со натпис „Бебе Бул“ - автограмирани фотографии од МЛБ
Свеж

Орландо Цепеда автограмираше 16 „x 20“ фотографија со натпис „Бебе Бул“ - автограмирани фотографии од МЛБ

DEN 2.33

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Орландо Цепеда автограмираше 16 „x 20“ фотографија со натпис „Бебе Бул“ Ако производот е непотпишан или не е користен во игра, холограм нема да биде вклучен меморијалии на Орландо Цепеда. Меморијабилии на гиганти во Сан Франциско.

Детали

Избор на клиенти