Блер, Бони автограмираше 8x10 фотографија
Свеж

Блер, Бони автограмираше 8x10 фотографија

DEN 1.33

Достапно.

Олимписки златен медал за брзина во САД : 100% гаранција : Си Кинг започна да собира лично автограми во 1982 година и од тоа време станавме најголемиот дилер на автограмиран спортски илустриран во светот. Квалитетот и автентичноста ми дозволува да кажам дека сме водечки авторитет на потпишани списанија за Sports Illustrated. Сведоци на Си Кингс сите потписи и стои зад секоја ставка со 100% гаранција. Нашиот COA : Сертификат за автентичност на Синг Кинг се издава за секој набавен колекционер. Секој сертификат ќе го има соодветното име на потписот и датумот на купениот списание / ставка.

Детали

Избор на клиенти