Фотографија на историски производи: Роберт Д Хајнл, дописник на весници, покажувајќи, ФВ Тејлор, Вашингтон, 1913 година
Свеж

Фотографија на историски производи: Роберт Д Хајнл, дописник на весници, покажувајќи, ФВ Тејлор, Вашингтон, 1913 година

DEN 176.00

Достапно.

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот. Фото : Роберт Д Хајнл, дописник на весници, покажувајќи, ФВ Тејлор, Вашингтон, 1913 година Забелешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите 8x12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.Ц.

Детали

Избор на клиенти