Фотографија на историски производи: Кабината за стапици на Рој Фуре, кралот Салмон, Бристол Беј Бороу, Алјаска, АК, 2
Свеж

Фотографија на историски производи: Кабината за стапици на Рој Фуре, кралот Салмон, Бристол Беј Бороу, Алјаска, АК, 2

DEN 1.67

Достапно.

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот. Фото : Кабината за стапици на Рој Фуер, кралот Салмон, Бристол Беј Бороу, Алјаска, АК, 2 Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот ако оригиналната слика не одговара на димензиите од 8x12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.Ц.

Детали

Избор на клиенти