Phо Пепитон потпиша NYујорк 8x10 Фото + JSA COA NN79007 - Автограмирани фотографии од MLB
Свеж

Phо Пепитон потпиша NYујорк 8x10 Фото + JSA COA NN79007 - Автограмирани фотографии од MLB

DEN 1574.40

Достапно.

Ако се автограмира, вклучува индивидуално нумериран холограм очигледен. Категорија; Автограмирани фотографии од MLB. Phо Пепитон го потпиша NYујорк Јанкис 8x10 Фото + JSA COA NN79007 Ако производот е непотпишан или не е користен за игра, холограм нема да биде вклучен меморија за Jо Пепитон. Меморијабилии во Yorkујорк Јанки.

Детали

Избор на клиенти