Фотографија на историски производи: Дали имате знаме на Црвениот крст, Американски Црвен крст, светска војна, Втората светска војна, момче, 1918 година
Свеж

Фотографија на историски производи: Дали имате знаме на Црвениот крст, Американски Црвен крст, светска војна, Втората светска

DEN 716.80

Достапно.

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот. Фото : Дали имате знаме на Црвен крст, Американски Црвен крст, Светска војна, Втората светска војна, момче, 1918 година Забелешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот, ако оригиналната слика не одговара на димензиите од 8х12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.Ц.

Детали

Избор на клиенти